TEDRonesansKolejiAnasinifiOgrencilerineOtizmVeFarkindaligiAnlattik

TED Rönesans Koleji Anasınıfı Öğrencilerine Otizm ve Farkındalığı Anlattık

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8337″ img_size=”full”][vc_gallery type=”image_grid” images=”8336,8335,8334″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Algı Özel Eğitim Kurumları kurucularından Selim Parlak’ın sunumuyla, TED Rönesans Koleji anasınıfı “Aile Katılımı Etkinliği” gerçekleştirilmiştir.

Bu etkinliklerde her bir çocuğun ebeveynleri, çocuklarının sınıflarına konuk olarak öğretmenleri ile planladıkları ve kendi uzmanlık alanlarına uygun bir çalışmayı gerçekleştirmektedirler. Bir ders saati süren bu çalışma ile çocuklarının eğitim hayatında aktif rol aldıkları ve onların okul aidiyetini güçlendirdikleri bir deneyim yaşamaktadırlar.

Bu bağlamda kurucularımızdan Selim Parlak’ta yaptığı iş olan farklı çocukları anlatmak üzerine TED Rönesans koleji ahtapot sınıfında çocuklarla buluştu.

Okullardaki farklı çocukların farkına varmaları için kısa bir sunum videolar eşliğinde anlatımlar yapılmıştır.

Bu sunumun diğer okul öğretmenlerine, yöneticilerine bir örnek olması ve okullardaki normal gelişim gösteren çocukların farklı gelişim gösteren çocukları fark etmeleri için uygulanmasını diliyoruz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]