AlgiOzelEgitimKurumlariKuruculaiındanSelimParlakKosgebtarafindanGerceklestirilenUygulamaliGirisimcilikSertifikasiAldi

Selim PARLAK Kosgeb tarafından gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Sertifikası Aldı

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_images_carousel images=”8288,8289,8290,8291,8292″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Kosgeb girişimcilik eğitim programı kurumların veya kişilerin yeni iş kurmalarına veya kendi işlerini geliştirmeye yönelik uygulamaları anlatan bir etkinliktir. Bu bağlamda Algı Özel Eğitim Kurumları iş geliştirme ve özel gereksinimli çocuklarımıza daha fazla fayda sağlayacak stratejilere sahip olmak adına tüm çalışmaları yapmaktadır.

Kosgeb tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, ülkede girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla düzenlenir.

Algı Özel Eğitim Kurumları kurucularından Selim PARLAK Kosgeb tarafından gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik eğitimine katılarak yapılan sınav sonrasında belge almaya hak kazanmıştır.

Sancaktepe Belediyesi ve Kosgeb işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimler sonrası Sarıgazi Kültür Merkezi’nde yapılan belge töreninde Sancaktepe Belediye Başkanı tarafından katılım belgesi verilmiştir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]